Doerz ja Tekes kansainvälistämään vertaiselämyksiä

img_0009

Turkulainen startup ja Tekes kansainvälistämään vertaiselämyksiä 

Turussa kuluneen vuoden aikana pilotoitu elämysten markkinapaikka Doerz on käynnistänyt kansainvälistymisprojektin yhdessä innovaatiorahoituskeskus Tekesin kanssa. Projektin tavoitteena on selvittää Euroopasta ja Yhdysvalloista potentiaalisin markkina vertaiselämyksille sekä luoda malli markkinan avaamiseen. Projektin kokonaiskustannus on 66.666 euroa, josta Tekesin tukiosuus on 75 prosenttia.

 

-Tekesin tuki antaa alkuvaiheen startupille paljon. Vaikka tukisumma ei sinänsä ole maailmaa mullistava, se mahdollistaa muutaman lisähenkilön palkkaamisen ja antaa myös tukea omalle idealle. Arkipäivän tekemisessä tämä todellakin tuntuu rajusti, sanoo Tomi Virtanen, yrityksen perustaja.

 

Doerzin ja Tekesin projekti rahoitetaan Tempo-rahoituksella. Tempo on tarkoitettu alle 5-vuotiaille startup-yrityksille, jotka tähtäävät vientimarkkinoille ja joiden tuote- tai palveluidealla on kilpailuetua valitulla markkina-alueella. Projekti jatkuu 31.5.2017 asti.

 

Lisätietoa:

Tomi Virtanen, 040 5649 450, tomi@doerz.co

Hankevastaava: Jukka Mäki, Tekes

http://www.doerz.co

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s