Ensiaskeleet elämyksentarjoajaksi

Haluatko tutustua uusiin ihmisiin? Haluatko tutustuttaa matkailijoita omaan kaupunkiisi tai “sinun juttuusi”, kertoa oman tarinasi? Jos vastaat näihin kysymyksiin myöntävästi, olet jo matkalla Doeriksi.

Doerimme – elämyksiä tarjoavat arjen sankarit, suhtautuvat intohimoisesti siihen mitä tekevät ja haluavat jakaa sen reissaajien sekä ryhmien kanssa. Olemme osa jakamistaloutta ja kaupunkikulttuuria. Paikalliset jakavat harrastuksiaan, taitojaan ja omia kaupunkejaan, huikeita luontoelämyksiä unohtamatta. Ihmiset tekevät asioita yhdessä, sitä on Doerz.

Screen Shot 2018-03-06 at 15.28.34

Elämyksiä löytyy useammasta kategoriasta, jokaiselle jotakin. Tärkeintä on, että elämyksestä välittyy aito tunnelma ja se erottuu näin enemmän kaupallisista kilpailijoistaan. Täydellisyys on tylsää. Kukaan ei halua enää olla turisti, matkailijat hakevat enemmän ja enemmän ainutlaatuisia, aitoja elämyksiä.

Miten mukaan?

Käytännön toteutus on helppoa:

  1. Listaa elämys Doerz.com sivulle – Add new experience
  2. Lisää kuvia, lyhyt kuvaus mielellään englanniksi ja määrittele itse elämyksesi hinta. Maksuliikenne kulkee Doerzin kautta, hinnasta 80% maksetaan sinulle. Mitään piilokuluja ei tule.
  3. Saat Doerzin kautta asiakkailta ehdotuksia elämyksen ajankohdista tai voit luoda itse tapahtuman tiettyyn aikaan.

Videolla näet askel askeleelta miten elämys luodaan sivustolle.

Voit luoda useita elämyksiä, ja suosittelen myös tapahtumien lisäämistä. Friend validation – ominaisuus auttaa sinua alussa uskottavuuden luomisessa, kun arvioita asiakkailta ei vielä ole. Pyydä siis muutamaa ystävääsi validoimaan profiilisi Facebookin avulla.

Teet elämykset aina oman aikataulusi puitteissa. Mahdollisuuksien mukaan testaamme tiimin ja kameran kanssa uusia elämyksiä tai autamme testiryhmän hankinnassa.

Muista jakaa myös omia elämyskuviasi aktiivisesti ja tägää @thedoerz Instagramissa.

Tule mukaan tarjoamaan ikimuistoisia reissuhetkiä! Mikä voisi olla parempi tapa hankkia lisäansioita, kuin tämä…pääset itsekin mukaan reissufiilikseen!

 

Kysymyksiä? Ole yhteydessä.

Heini – head of experiences, Doerz

heini@doerz.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s